Klik op de pijl om verder te gaan

Voelt een kind zich TOP, dan kan hij de hele wereld aan.

Voelt een kind zich TOP, dan kan hij de hele wereld aan.

Kindertherapie

Héérlijk als je kind met zelfvertrouwen en plezier in het leven staat.

Is dit even niet het geval, dan kan TOP Kindertherapie helpen. In 5 tot 10 sessies ontdekt je kind spelenderwijs wie hij is en waar hij trots op is. Waarom hij zich niet altijd fijn voelt en wat hij nodig heeft om zich wél weer fijn te voelen.

Brusjescoaching

Hebben jullie nu alweer ruzie??!” Roep je dit vaak tegen je kinderen? Dan is TOP Brusjescoaching wellicht een mooie oplossing voor al dat geruzie, jaloezie en gemopper. De kinderen leren in 3 tot 5 sessies hoe ze op een andere manier met elkaar om kunnen gaan en hoe ze elkaar beter kunnen begrijpen.

Opvoedcounseling

Het is fijn om een goede en gezellige band met je kind te hebben. Maar wat als dit niet lukt. Omdat je peuter veel huilt of geen ‘nee’ accepteert. Of heeft u een tiener waar u vaak mee botst. TOP Opvoedcounseling is er voor ouders van kinderen tot 12 jaar, die vragen hebben over de omgang met hun kind. Opvoedcounseling kan voor inzicht en begrip zorgen. Inzichtin zowel je kind, als jezelf als ouder, zodat je weer in je kracht komt en vanuit zelfvertrouwen je kind opvoedt.

Mijn wens voor ieder kind is om te mogen zijn.

Zijn wie je bent geeft een gevoel van kracht, rust en geluk. Zijn wie je bent is niet altijd vanzelfsprekend. Wanneer je kind niet lekker in zijn vel zit, kan hij gedrag laten zien wat lastig is voor zichzelf en zijn omgeving. Mijn praktijk voor integratieve hulpverlening is erop gericht om dit gedrag beter te leren begrijpen. En zicht te krijgen op wat je kind nodig heeft om zich weer fijn te voelen. Ik stel me graag aan u voor.